Quantcast

Així és Desiré Be, la nova nòvia de Cristiano Ronaldo

Segons la revista 'Cor TVE', Desiré Be és la nova núvia de Cristiano Ronaldo . La model sevillana es va donar a conèixer després de coronar Miss Espanya el 2014 i per haver-se presentat al concurs de Miss Univers. També ha estat famosa per les relacions que ha mantingut amb alguns futbolistes com Enzo Rennella , jugador del Betis.

Pel que sembla, la relació va començar per una sèrie de 'm'agrada' i missatges privats que es van intercanviar tots dos a les xarxes socials, on tot i això cap dels dos se segueix per mantenir amb la màxima discreció la seva relació. Desiré va publicar la setmana passada una foto al Santiago Bernabeu, el que sembla una altra pista sobre la nova relació.

Segons alguns amics i familiars de la parella la relació va començar fa un mes. Confirmen que es troben molt il·lusionats però que volen mantenir-se lluny dels mitjans.

Després de la seva ruptura amb Irina Shayk, Cristiano Ronaldo se li han adjudicat diverses parelles, entre elles Paula Suárez, Cristina Buccio o Elisa de Panicis però cap d'elles arribava a ser certa.