Quantcast

Així va ser la gran comiat de solter de Kiko Rivera

Kiko Rivera va celebrar el passat dijous la seva comiat de solter a Boimorto , un poble de La Corunya. Ell i els seus amics van llogar una casa de camp en la qual van aconseguir celebrar una gran festa durant tot l'estada. A més de més d'un grup de quinze amics també van acudir alguns membres de la seva família, com el seu oncle Joan.

Van arribar el dijous a les dotze de la nit a l'aeroport de La Corunya. El DJ va decidir passar la primera nit en el restaurant Villa l'amo és el seu amic Xexu López. Es van prendre les primeres copes després del sopar al mateix restaurant i després van decidir acabar la nit a la casa de camp que havien llogat.

El divendres van acudir a un pub, també de la propietat de Xexu López. El local es va tancar completament i més es va prohibir l'ús dels telèfons mòbils a l'interior. No obstant això, a la porta hi havia nombrosos paparazzis esperant poder fotografiar al nuvi.

Els amics van fer diversos plans per Kiko però el temps va empitjorar pel que van decidir passar el cap de setmana en els cars i gaudint de la casa que tenien. D'altra banda, sembla ser que Kiko Rivera es va lliurar d'haver de disfressar-se de Pikachu i sortir amb aquest look de festa.

Tots els que van acudir van compartir fotos a les xarxes socials en les quals es veu com Kiko Rivera va gaudir realment del seu comiat. El viatge va finalitzar el diumenge a la nit quan van agafar un avió de La Corunya a Sevilla, amb un retard d'una hora i mitja.