Quantcast

Els assassins de Guadalajara volien enviar un missatge

El jutge ha decretat el secret de sumari sobre el crim de Gudalajara fins que s'aclareixin els fets pel qual un matrimoni de 40 anys i els seus dos fills van ser assassinats i esquarterats. No obstant això, sí que han transcendit algunes de les hipòtesis amb què treballen els investigadors del cas. Segons el diari El Mundo donen per descomptat que s'estaven intentant enviar un missatge.

I és que no es tracta d'un simple assassinat: la crueltat amb què va ser comesa, l'esquarterament dels adults, i el fet de deixar els cadàvers a la casa fa l'efecte que els sicaris volien que l'escena fos trobada exactament així. No és només una venjança, sinó també un missatge per a terceres persones.

El jutge investiga qui eren aquesta parella amb documentació brasilera, sense antecedents a Espanya, i que aparentment estaven ja fugint d'alguna cosa (a la casa tot just havia mobles).

Es creu que els seus assassins van poder ser persones conegudes per ells, ja que no hi ha senyals que ningú forcés la porta .

Tot un misteri de moment que sotsobre Pioz, un municipi de 35.000 persones a Guadalajara fins ara tranquil.