Quantcast

Un comandament a distància per a gossos

La investigadora Ilyena Hirskyj-Douglas, Doctor en Disseny d'Interacció Informàtica Animal a la Universitat de Central Lancashire, ha comprovat que els gossos veuen la tele i més trien el que veuen . Per això ha creat un comandament a distància format per dos enormes botons grocs per atreure l'atenció del gos i que aquest triï el canal.

Segons un estudi publicat a The Conversation , els gossos són dicromáticos. Això vol dir que veuen el color d'aquí a dos espectres de llum: blau i groc. El primer canal caní, DogTv, sap l'important que són els colors per als gossos i per això dóna prioritat a aquests colors en la seva programació.

El comandament a distància per a gossos és resistent a l'aigua i està compost per uns botons grans de color blau i groc que captin l'atenció i permetin al gos canviar de canal amb facilitat. Aquest comandament funciona de la mateixa manera

El prototip que està realitzat en col·laboració amb Wagg, marca de menjar per a mascotes, està en fase de proves. Experts estan investigant la reacció dels gossos als colors, sons i botons. Després d'aquesta anàlisi Wagg negociarà amb companyies tecnològiques per començar la producció del comandament a distància per a gossos.