Quantcast

Álvarez Marfany explora noves vies de col·laboració en matèria sanitària amb Espanya

El ministre de Salut, Álvarez Marfany, s'ha reunit aquest dimarts al matí a Madrid amb autoritats sanitàries espanyoles per tal d'avançar en la col·laboració en l'àmbit de la salut, després de l'acord signat el 8 de gener de 2015, que fixa la voluntat de promoure la cooperació en diferents matèries, entre ells la salut. En la reunió han tractat temes com el trasplantament d'òrgans, les teràpies avançades, les malalties infeccioses emergents i els possibles acords en matèria de duana sanitària

Juntament amb el ministre, han assistit a la reunió l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Jaume Gaytán; el secretari d'Estat de Salut, Joan León, i la cap d'àrea de medicaments i productes sanitaris, Carme Pallarés. Per part espanyola, a banda del secretari general de Salut i Consum, la delegació ha estat formada pel director general de Cartera Bàsica de Serveis del Sistema Nacional de Salut i Farmàcia, Agustín Rivero; la directora general de Salut Pública, Qualitat i Innovació, Elena Andradas, i la cap del gabinet de la Secretaria General de Sanitat i Consum, Isabel Sánchez.