Quantcast

L'Andorra Shopping Festival escalfa motors amb una 'masterclass' i tallers personalitzats

Una 'masterclass', que tindrà lloc el proper 27 de setembre de 10 a 13 hores al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, i uns tallers que es realitzaran de forma individualitzada els propers 13 i 14 d'octubre a la Cambra de Comerç, serviran per a escalfar motors de cara a la quarta edició de l'Andorra Shopping Festival, que se celebrarà del 28 d'octubre al 13 de novembre.

Les inscripcions a la 'masterclass' i als tallers s'han de realitzar directament a la Cambra de Comerç, entitat que col·labora activament amb Andorra Turisme en aquesta formació. Chené Gómez, professor d'aparadorisme a l'Elisava Escola Superior de Disseny i Enginyeria Superior i que ja ha participat en altres edicions del festival, serà l'encarregat de dur a terme la formació.

La temàtica de l'Andorra Shopping Festival d'enguany gira entorn de l'aire, un element que pot prendre diferents formes esfèriques. A partir d'aquí, els establiments poden inspirar-se i desenvolupar la seva proposta creativa. Tots els aparadors tematitzats participaran al concurs 'El millor aparador', prèvia inscripció a la Cambra de Comerç. El guanyador rebrà com a premi la participació al Retail Tour 2017, que tindrà lloc en una ciutat europea i que està organitzat per la Cambra de Comerç. Val a dir que les animacions i activitats previstes dins de l'Andorra Shopping Festival d'enguany es donaran a conèixer en els propers dies.