Quantcast

Mourinho, començament horrible a Manchester

Després de més d'un mes i mig de competició comencen a haver-hi trons a Manchester, però només en la part vermella de la ciutat. Després d'una inversió de 185 milions d'euros, el United esperava una arrencada demolidor. Res més lluny de la realitat. L'equip, dirigit per l'esperat Mourinho, encadena tres derrotes consecutives i es troba a sis punts del líder, el City.

En aquestes primeres jornades, el portuguès a perdut contra el seu gran rival, Guardiola, i el màxim rival de ciutat com és el Manchester City. En l'equip sky-blue tot són bones notícies. Guardiola guanya i convenç. Al davant, "Mou" perd i preocupa.

A l'inici els dos semblaven els profetes que portarien els seus equips a la "terra promesa", però a dia d'avui, uns estan en el "sky" i altres acompanyant els "devils" a l'infern.