Quantcast

Manolo Lama, després de la seva marxa de Cuatro: "Estic a l'espera que em donin raons"

El passat divendres, Mediaset va anunciar la incorporació de Nico Abad a l'edició de migdia de 'Los Manolos' . Amb això s'anunciava la fi de la parella Carreño-Lama va crear un gran desconcert en el panorama televisiu. Hores més tard, el protagonista donava l'exclusiva al programa Temps de Joc de la COPE: " m'han comunicat oficialment que deixo de presentar Los Manolos. Estic a l'espera que em donin les raons ", va dir el locutor.

" Jo mai he tingut enemics ni crec en mans negres, però la vida és així ", declara. Mediaset sosté que es tracta d'una "readaptació" a "els temps i al nou entorn competitiu" i que pretén seguir treballant amb Lama a través de noves fórmules de comunicació. No obstant això, tal com afirma el presentador, "hem estat líders des del primer fins a l'últim dia", sense entendre els motius del seu canvi.

'Los Manolos' s'han consolidat com a líders d'audiència a la seva franja horària. La temporada passada va tancar amb un 9% de share i 1.138.000 espectadors. Molt per davant de "Jugones" de La Sexta, amb un 5,5%.

Lama deixa el programa " amb l'afecte dels companys i el suport de l'audiència de tots aquests anys < / em> ". Els seus col·legues s'han bolcat amb ell aquests últims dies. Cares serioses en el primer programa després de la notícia i nombrosos gestos de suport. Un d'ells, el del seu company Juanma Castaño a Twitter amb una foto al costat d'ell en la qual posava ETS MOLT GRAN

ETS MOLT GRAN. pic.twitter.com/0HaO9YpXKE

Juanma Castaño (@juanmacastano) 16 setembre 2016