Quantcast

Homs defensa davant del Tribunal Suprem la legalitat de la consulta del 9-N

Francesc Homs , diputat del Partir Demòcrata Català (PDC) al Congrés dels Diputats, ha defensat la legalitat de la consulta del 9-N < / strong> i assegura que no els van a acovardir en el seu propòsit de continuar amb el procés separatista.

Així ho ha assegurat davant del Tribunal Suprem, on ha acudit aquest dilluns en qualitat de investigat per presumpta desobediència, prevaricació i malversació de fons públics en organitzar la consulta catalana del 9-N.

En roda de premsa ha explicat que la consulta va ser "clarament legal" i davant del jutge ha asseverat que no té consciència d'haver desobeït al Constitucional.

Homs ha arribat acompanyat per líders del partit com Neus Munté, vicepresidenta del partit; Marta Pascal, coordinadora general del partit; i exconsellers com Irene Rigau i Meritxell Borràs, entre d'altres.

Per la seva banda, el Ministeri Públic considera que Homs va tenir un paper d'indubtable rellevància en la preparació de la convocatòria i basa la seva postura en l'existència d'una carta amb la qual respon a l'empresa contractada per dissenyar els programes informàtics per a les votacions.