Quantcast

Mor el professor malalt de càncer al qual 400 alumnes van dedicar una serenata

Més de quatre-cents alumnes van protagonitzar aquesta setmana un vídeo viral en dedicar un sentit homenatge al seu professor malalt de càncer. Ben Ellis, que donava classes de llatí i estudis bíblic a l'Acadèmia Presbiteriana de Crist a Nashville, es trobava molt malalt de càncer, i els seus alumnes no van voler fallar-en aquests durs moments.

Per això es van acostar a casa, al peu de la seva finestra, i li van cantar una serenata.

el director de l'escola, Nate Morroz, va confirmar aquest cap de setmana per carta la mort: "< em> Amb gran tristesa els escric per explicar-los que l'estimat Ben Ellis ha mort. Des de desembre, milions de persones arreu del món han pregat perquè Ben es guarís del seu càncer. Avui, Ben va entrar al cel completament curat; aquesta a casa < / em> ".