Quantcast

La família de Guadalajara portava esquarterada un mes

La Vila Pioz, a Guadalajara, es troba en estat de xoc després de la troballa d'una família esquarterada en un xalet de la localitat. Els investigadors calculen que la família, un matrimoni i els seus dos fills de cinc i un any amb documentació brasilera, podien portar morts un mes . De fet va ser la forta olor que sortia de la casa el que va fer als veïns trucar a les autoritats i va provocar la macabra troballa.

La principal tesi dels investigadors és un ajust comptes, ja que la porta no trobava forçada, el que porta a pensar que els agressors coneixien a la família. Segons El País els investigadors han deduït també de l'estat de la casa que la família estava fugint d'alguna cosa o d'algú. I és que la casa estava pràcticament buida, sense mobles ni menjar.

A l'entrar a la casa els agents es van trobar gairebé únicament els paquets a la sala: embalums embolicats en bosses de escombraries que acomiadaven un terrible pudor.

Es pensa que el 'treball' va ser realitzat per sicaris professionals.

Es van a realitzar proves d'ADN per confirmar la identitat de la família.