Quantcast

Christian Gálvez revela que gairebé es queda en cadira de rodes

El presentador de 'Pasapalabra' Christian Gálvez ha concedit una entrevista per Papel en què ha revelat un els moments més íntims i tràgics de la seva vida.

Christian Gálvez explica que va estar a punt de quedar en cadira de rodes. El 2012 es va trencar l'esquena, se li va sortir el disc bicèfal i el va atrapar el nervi ciàtic perdent la mobilitat en una cama.

El de Móstoles es va sotmetre a una operació que li podria haver deixat en cadira de rodes, va aprendre a caminar de nou i es va obligar a tornar a 'Pasapalabra' abans d'hora. "En aquell moment era continuar o em buscaven substitut" , explica.

Quan li pregunten si va veure perillar la seva carrera, Christian assegura que "el pitjor que podria haver passat és que m'hagués quedat en cadira de rodes. I en cadira de rodes podria haver fet Pasapalabra. No crec que Telecinco hagués prescindit de mi només per és ".