Quantcast

GH17: Una concursant podria abandonar la casa per haver exercit la prostitució

Una concursant de 'Gran Hermano 17' podria abandonar el reality per haver exercit la prostitució. Així ho anunciava Kiko Hernández a 'Sálvame Deluxe' de divendres passat.

El col·laborador anunciava que tenia una notícia "molt fort" que podria costar la marxa immediata d'una concursant, tot i que no podia desvetllar de què es tractava.

Tal va ser l'interès que va generar el secretisme entre Jorge Javier Vázquez i Kiko Hernández que la resta de companys es van posar a especular.

Com a dada, Hernánez va assegurar que era una cosa que no passava des de la primera edició de 'Gran Hermano', de manera que es va començar a parlar de prostitució.

no seria la primera vegada que la direcció del programa expulsa algú per haver format part del negoci de la vine sexual del propi cos. En la primera edició del reality, Mònica Ruiz va abandonar dues setmanes després d'entrar a la casa després de la polèmica generada a l'exterior en destapar el seu tèrbol passat.

Moment en què Kiko Hernández afirma que UNA concursant de #GHDirecto ha exercit la prostitució # DBT2GH17 pic.twitter.com/9gM3ZiMFTz

M (@ casasola89) 17 setembre 2016