Quantcast

Prop de 600 infants participen a les activitats d'estiu d'Encamp

Les activitats d'estiu organitzades pel Departament de Joventut i Esports del Comú d'Encamp acaben amb un balanç satisfactori i segons comunica el Departament “tots els usuaris han quedat contents amb el servei”. Prop de 600 infants han participat a les activitats d'estiu 4×15 (dirigides a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys) i les Colònies Cortals, dirigides a nens i nenes de 8 anys a 17 anys. 

En el cas de les Colònies, les places estaven limitades a 50 persones per setmana però es van haver d’ampliar les inscripcions per complir amb les necessitats dels usuaris. Els participants s’han allotjat a l’Alberg de la Baronia, on han dut a terme diverses activitats com esports d’aventura, excursions i acampades, entre d’altres. Pel que fa a les activitats infantils al Pas de la Casa, les activitats 4×15 han tingut un total de 30 inscrits, augmentant lleugerament les dades respecte de l’any passat.

El centre d’interès de les colònies d’enguany ha estat Continental Cultura, i s’ha explicat als infants que les cultures són el resultat de molts processos de barreja racial, lingüística i religiosa, i són vives i evolucionen constantment, perquè no estan aïllades. Així, els joves de la parròquia han jugat amb els valors de la tolerància i el respecte. El balanç de les dues activitats proposades, segons l'organització, és molt bo, ja que s’han superat les expectatives d’inscripcions i s’han realitzat totes les activitats programades.