Quantcast

La jove violada a Sanfermines: "Ja no veia qui em feia cada cosa"

La jove de 18 anys que va ser presumptament violada per un grup de joves en els passats Sanfermines a Pamplona va declarar davant del jutge el passat 8 de juliol, tan sols un dia després del que ha passat i després haver denundiado davant la policia, que va arribar un moment en què era incapaç de reconèixer qui eren els que l'estaven agredint , encara que recorda alguns detalls com la roba, tatuatges i que eren sevillans.

"Ja no veia qui em feia cada cosa", va dir la jove, segons ha publicat el diari el Espanyol en la nit d'aquest divendres. Es tracta d'un avançament de la declaració que la víctima va rendir davant del jutge després de la presumpta violació col·lectiva perpetrada per cinc joves el 7 de juliol en un portal de Pamplona, ??durant les festes de Sant Fermí. La víctima assegura que "només recorda que anava amb quatre nois i no amb cinc".

Així mateix, la noia va admetre que poc abans dels fets es va donar "un petó a la boca" amb un dels cinc acusats .

D'aquesta avançament, i sempre segons l'esmentat diari, també s'extreu que la jove va realitzar una trucada telefònica cinc minuts abans que es perpetrés la presumpta violació, encara que no va precisar a qui ni si la va fer per demanar ajuda .

Tan sols unes hores després de la denúncia de la jove es va procedir a la detenció del grup de nois sevillans, que van comparèixer davant del jutge el passat 2 de setembre on van declarar "absolutament innocents de tot ".