Quantcast

Un nen de 9 anys se suïcida després de patir assetjament escolar

Jackson Grubb , un nen de 9 anys, va acabar penjant-se a la seva habitació, a West Virginia, per l'assetjament que patia a l'escola. El menor portava unes setmanes comportant-se de forma estranya, tal com afirmen els seus familiars.

La seva pròpia germana va ser la que va trobar el cos del seu germà mort quan va entrar a la seva habitació per ensenyar-li una granota que s'havia trobat . Ara, la seva família, consternada pel succeït, pretén conscienciar els joves contra el bullying .

"Es tracta de dir-li a aquests nens que estan sent cruels. I que això ha d'acabar", explica l'àvia als mitjans nord-americans.

La seva família va intentar per tots els mitjans animar el nen, qui suportava humiliacions per ser molt petit per la seva edat, però res van poder fer per evitar el tràgic desenllaç.