Quantcast

Vanesa Romero confessa que va patir bullying

Vanesa Romero ha decidit explorar nous mons i per això s'ha submergit en la literatura. L'actriu ha publicat una autobiografia, 'Confessions d'una rossa', on revela alguns dels episodis més importants de la seva vida.

Entre ells, un que li va fer viure "una etapa molt dura" , quan va patir assetjament escolar . "Va ser una etapa de la meva vida en què la situació va ser bastant dura. Si a dia d'avui ho he explicat és perquè ha quedat enrere i ho he superat ", revela Romero.

Però no tot són moments dolents. Deixant enrere els temps en què va patir bullying, l'actriu de 'La que se avecina' també pot parlar sobre el feliç que està una vegada complertes les seves metes i havent trobat de nou l'amor al costat del músic Alberto Jiménez.

"la meva parella forma part de la meva vida. Estic feliç amb ell i hi ha un equilibri perfecte que és el que jo necessito" , confessa Vanesa, que a més no descarta tenir un nadó aviat , ja que segons diu se li tira el temps a sobre.