Quantcast

GH17: Demanen l'expulsió d'Álvaro per comentatios antianimalistas i masclistes

Tan sols deu dies després de l'inici de la dissetena edició de 'Gran Hermano', la polèmica ja està servida. L'encarregat de revolucionar les xarxes socials ha estat Álvaro , un jove sevillà que es defineix així mateix com "alguna cosa guarrete".

Els seus comentaris sobre < strong> apologia a l'abandonament o omissió davant un animal accidentat ha provocat que més de 30.000 persones signin una petició en Change.org que demana la seva expulsió .

en una conversa amb Carla, el hipster li pregunta que, si en el cas d'atropellar un galgo sentiria més pena per l'animal o per al seu cotxe.

La madrilenya no dubta i respon que òbviament sentiria compassió per l'animal, de manera que Álvaro li contesta: "A tu et preocupa el puto gos? Si jo atropellament a un llebrer, baixo del cotxe per veure què m'ha fet. quina li donin pel cul a l'animal! quina es mori! ".

Espero que @jjaviervazquez cruixi a Álvaro en la # Gala2GH17 pel seu comentari sobre els llebrers #GHDirecto pic.twitter.com/n6A2Pa72nH

M (@ casasola89) 14 setembre 2016

Però aquest no és el únic comentari que no ha agradat gens a les xarxes socials. També se l'acusa de masclista per denominar a les dones com "femelles" i per la desafortunada pregunta que li va fer a Pol.

"alguna vegada has abandonat a alguna femella?" , pregunta el sevillà. Pol, que no va entendre bé la pregunta, va demanar que l'hi expliqués.

" Que hagis quedat amb ella, hagis fet l'amor en un descampat i després l'hagis deixat tirada al descampat", < / strong> afegeix Álvaro. En aquest moment, es dóna compte de la gravetat de l'assumpte i recula, assegurant que això seria una cosa inhumà.

Per molt que intentés assegurar que és una cosa que no faria, les seves paraules ja van arribar a oïdes dels milers de seguidors del programa.