Quantcast

Mariano Rajoy assegura que "el PP no té autoritat sobre Rita Barberá"

El president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, ha parlat des de la cimera europea celebrada a Bratislava (Eslovàquia) i ha assegurat que com l'exalcaldessa de València, Rita Barberá , "ja no és militant del Partit Popular", com a president del PP no té "cap autoritat sobre ella".

"Nosaltres li demanem al seu dia que renunciés a la militància. ella ho ha fet i el president del PP ja no té cap autoritat envers ella" , ha reiterat en ser preguntat en noves ocasions sobre el mateix tema.

Des que dimarts passat es conegués la notícia que el Tribunal Suprem obria causa contra l'exalcaldessa per la comissió d'un presumpte delicte de blanqueig de capitals en el grup municipal del PP de l'Ajuntament de València, Mariano Rajoy havia estat en silenci.

A més, en un altre ordre d'assumptes, el president en funcions no ha volgut opinar sobre la petició del fiscal de la pena de sis anys de presó per Griñán i deu anys d'inhabilitació per a Chaves pel cas dels ERO fraudulents. Rajoy ha sentenciat que la corrupció "no és una cosa d'un partit, sinó que va lligada a la condició humana".