Quantcast

Paula de 'GH15' posa despullada per a Primera Línia

Paula González , guanyadora de 'Gran Hermano 15' , ha posat nua al costat de Torito per a l'edició d'octubre de 'Primera Línia' . L'única condició que va posar la barcelonina va ser que la sessió de fotos es dugués a terme en un polígon industrial.

Dit i fet. Paula es va despullar en cos i ànima i va revelar alguns dels aspectes més íntims de la seva vida. L'ex gran germana reconeix que es passa el dia nua i fumant porros a casa de Barcelona.

Als seus 22 anys, la jove confessa que la seva parella ideal seria "un home amb tatuatges". De fet, ha fet una crida: "Si algú té el penis tatuat, que em truqui per provar ". Sobre el sexe assegura que li agrada el "espontani". "El que més m'agrada és que em sorprenguin i em enxampin d'improvís, per exemple, que estigui cuinant, vinguin per darrere i ' presa croqueta! ", afegeix.

Sobre la seva vida, Paula va rememorar la seva curta etapa com a venedora de flyers en l'últim Saló Eròtic de Barcelona o la seva etapa a Hawaii amb 15 anys, quan va decidir canviar d'aires i anar-se'n a viure amb el seu pare.

I com no, també va parlar de la seva esporàdica relació amb el seu company d'edició Omar Suárez . "L'enrabiada no va valer la pena, perquè va tenir més repercussió que gaudi, per a aquesta merda de pols".

[ Pots veure la resta de fotos punxant ací ]