Quantcast

'Los Manolos' se separen: Manolo Lama deixa Quatre

Després de deu anys compartint plató a Cuatro i sota la marca els Manolos , la parella formada per Manolo Lama i Manu Carreño es separa, segons publica el diari el Mundo . Des de dilluns que serà Nico Abad l'encarregat de conduir el format al costat de Carreño.

Esports Quatre és l'informatiu esportiu líder en televisió des de 2006. amb aquesta marxa, els camins professionals dels Manolos prenen rumbs diferents, tant en televisió com en ràdio.

I és que la parella de presentadors va treballar durant un temps junts a la Cadena Cope, fins que Carreño es va incorporar a la SER per posar-se al capdavant de El Larguero , substituint a José Ramón de la Bruna.

Segons aquest mitjà, la decisió de separar-se en les ones ha acabat passant factura a la tasca conjunta dels dos presentadors de Cuatro. Mediaset Espanya ha apostat per Carreño, que està vinculat a la companyia a través de SuperSport.