Quantcast

Detingut després que la policia trobés al seu domicili de Balaguer prop d'1,5 quilos de marihuana i 105 grams de cocaïna

ACN Balaguer.-Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un veí de Balaguer, de 35 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Passades les nou hores del matí, la policia va rebre l'avís d'una baralla en un domicili del carrer Doctor Fleming de la capital de la Noguera. Dues patrulles dels mossos i una de la policia local es van desplaçar fins a l'immoble en què hi havia una dona i el seu fill, que van negar els incidents. Tot i això i després de rebre l'autorització de la dona, els agents van escorcollar l'habitatge en el qual van localitzar prop d'1,5 quilos de marihuana i dues bosses de cocaïna en roca, amb un pes de 105,5 grams, a més de balances i altres estris per manipular la droga. Finalment, els agents van localitzar i detenir la parella de la dona quan entrava a casa com a suposat responsable de les substancies estupefaents localitzades al domicili. L'home va passar aquest dijous a disposició judicial al jutjat de Balaguer.