Quantcast

La recerca de Diana Quer se centra a la zona de Rianxo

Més de tres setmanes després de la desaparició de Diana Quer els investigadors semblen tenir pistes clares sobre on buscar indicis. Segons el programa d'AR s'ha acotat la zona de recerca a la zona de Rianxo, al Port de Taragoña. És just en aquest punt on, a les 4.15 de mala matinada es perd el rastre del senyal del seu telèfon mòbil.

Ja s'han fet recerques tant en aquesta zona com en una madedera abandonada que hi ha prop del lloc.

Al mateix temps, no es descarta reprendre les batudes a peu a l'entorn de Pobra , encara que serien realitzades per efectius dels GRS, sense voluntaris.

Amb les indagacions encara en curs els investigadors consideren necessari ampliar el secret de sumari fins que es produeixi un avanç significatiu.

Paral·lelament els problemes de la família Quer viuen avui un nou episodi als jutjats de Galícia on la mare de Diana Quer, Diana López, declara en realció a la retirada de la custòdia de la seva filla petita, Vlaeria, que ara es troba amb el seu pare.