Quantcast

La Policia d'Ohio mata un nen negre de 13 anys que portava una pistola de joguina

Tyree King, un menor negre de tot just 13 anys, va morir en la nit de dimecres a dijous per múltiples trets de la policia. El jove va treure una pistola falsa, d'aire comprimit, quan fugia dels agents, que en l'instant van obrir foc amb resutlado mortal.

La mort de Tyree King aprofundeix la ferida racial que des de fa mesos s'ha reobert als Estats Units, precisament per casos similars al del jove Tyree King: segons un recompte de The Washington Post citat per El País en el que va d'any a Estats Units han mort 681 persones per trets policials . D'elles 39 anaven desarmades i 26 portaven armes de joguina. La majoria de les víctimes són afroamericanes.

Els EUA sdeabte sobre la violència policial, i en concret sobre la violència freni la comunitat negra.

Les autoritats de Columbus es troben ja investigant la mort Tyree King, encara que de moment la cap de la policia local, Kim Jacobs, ha defensat l'actuació dels agents al·legant que van poder confondre l'arma amb una real.