Quantcast

Alt Urgell, 16 de setembre 2016: OBERTES LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR ALS 7 TALLERS DE COMPETÈNCIES DIGITALS AL PUNT ÒMNIA

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha tornat a organitzar per aquesta pròxima tardor un total de 7 de tallers gratuïts de competències digitals per a totes les edats, a partir de 18 anys.
Alguns d’ells són per aprendre a fer àlbums fotogràfics, altres sobre xarxes socials o economia casolana.

Al punt Òmnia també es troba l’espai d’Aula Oberta o Accés Lliure, espai on es poden utilitzar: tauletes tàctils, smartphones, el núvol (amb aplicacions com DropBox, Drive o Onedrive), també es pot consultar el correu electrònic, navegar per la xarxa, fer un currículum, practicar el que s'ha fet al taller o descarregar fotos i gravar-les en un dvd o cd. A banda, també es pot jugar, o fer deures, i a més es pot comptar amb ajuda de la dinamitzadora. Els tallers i l’ús de l’espai són gratuït.

Parlen al vídeo: ESTER COLLADO, DINAMITZADORA PUNT ÒMNIA