Quantcast

L'Alta Ribagorça, 16 de setembre 2016: PONT DE SUERT PREPARA LES JORNADES GASTRONÒMIQUES

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i alguns restauradors del territori han començat a organitzar les 22es Jornades Gastronòmiques del Bolet, una aposta culinària molt atractiva que any rere any causa molta expectació al territori.

Segons el consell les darreres Jornades van acabar amb uns resultats molt positius: dotze restaurants participants i més de 1200 menús realitzats. Enguany s’han marcat les mateixes expectatives gràcies a la gran acceptació del públic.

En aquestes jornades participaran un total d’11 restaurants que oferiran un seguit de menús on l’element principal és la seta.

Amb un públic consolidat, el consell espera incrementar el percentatge de públic de fora la comarca que l’any passat va representar el 67% del total.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA