Quantcast

Una turista espanyola mor en un accident de vaixell de Bali

Una noia espanyola de 29 anys veïna de la localitat madrilenya d'Alpedrete que es trobava fent turisme a Bali ha mort aquesta matinada en un accident de vaixell. El transbordador feia la ruta entre Bali i Lombok i transportava 35 passatgers. A la meitat de la travessia es va produir una explosió que ha acabat amb la vida d'aquesta dona, Vanesa F., que es trobava juntament amb el seu marit en el seu viatge de nuvis . La parella s'havia casat feia tot just dues setmanes.

La família ha pogut reconèixer el cadàver a través de fotografies de tatuatges que lluïa el cos de l'morta.

Segons la policia local el cadàver de l'espanyola es troba a l'hospital Sanglah a la ciutat de Denpasar, i la seva repatriació podria demorar-se fins un mes.

I l marit és també un dels quatre espanyols ferits en l'accident , i se sap que ha estat operat, tot i que s'està a l'espera de notícies sobre la seva evolució.

A més de l'espanyola ha resultat morta una altra dona austríaca, i altres 20 persones han resultat ferides després de l'explosió i l'incendi de l'embarcació.

Entre les víctimes hi ha britànics , alemanys, austríacs, francesos, italians i suïssos, a més d'espanyols. Els ferits es troben repartits per diversos centres sanitaris i hospitals de Bali.