Quantcast

La Cerdanya, 16 de setembre 2016: LA TROBADA D'OBSERVADORS METEOROLÒGICS, A DAS

L’ajuntament de Das ha organitzat el proper dissabte 1 d’octubre la 40a trobada d’observadors meteorològics de Catalunya, aprofitant els 125 anys de la Casa del Comú. Els actes arrencaran a les deu del matí amb la inauguració d’una estació meteorològica que s’ha instal·lat al municipi i seguidament els assistents coneixeran com es produeix neu artificial a l’estació d’esquí de Masella. Posteriorment s’ha programat una visita al museu de la pagesia de Das, un dinar i la visita a l’estació detectora de llamps situada a la Torreta de Das i que pertany a la Universitat de Terrassa. Per tancar la jornada hi haurà una xerrada i una xocolatada.

Els meteoròlegs de TV3, Tomàs Molina i Francesc Mauri ja han confirmat la seva assistència a la jornada, que compta amb el suport de l'Associació Catalana d'Observadors Meteorològics (ACOM), l’entitat que aglutina aficionats a la meteorologia.