Quantcast

El gran canvi de look de Taylor Lautner: més prim i amb els cabells violeta

Taylor Lautner , l'actor que va donar vida a Jacob Black en la saga 'Crepuscle', ha sorprès a tots els seus seguidors d'Instagram amb un gran canvi de look.

visiblement més prim i amb els cabells tenyit de violeta , podem veure a Lautner recolzat en un sofà i queixant-se d'avorriment: "La vida del set pot ser leeenta" , escriu juntament a la instantània. [ clic aquí per a veure al complet ]

l'actor de 24 anys interpretarà a un cirurgià en la segona temporada de 'Scream Queens' i pel que sembla en algun capítol de la sèrie apareixerà amb els cabells tenyit de violeta, probablement en el qual s'emetrà la nit de Halloween.

En un primer moment va poder semblar que es tractava d'algun filtre fet amb una aplicació mòbil. Però no. La seva companya a la sèrie, Keke Palmer , va publicar un vídeo a snapchat en la qual es poden veure els canvis a què es veu sotmès el seu pèl.

Fa un temps, el actor es deixava veure amb uns quilets de més de com el vam conèixer en els seus inicis, però sembla que ja ha reprès el espectacular físic que va enamorar a milions de fans a tot el món