Quantcast

Una jove se suïcida després de l'assetjament patit per un vídeo sexual difós pel seu ex

El suïcidi d'una jove italiana després de veure que diversos vídeos amb continguts sexual en els quals apareixia circulaven per la xarxa ha fet que la Justícia italiana obri una investigació per indagar si aquest desenllaç va ser induït.

Tiziana Cantone, de 31 anys i natural de Nàpols, es va suïcidar dimarts penjant-se al soterrani de casa seva. El cos va ser descobert per la seva tia.

El malson de la jove va començar quan el 2015 va descobrir que la seva exparella va pujar una sèrie de vídeos amb contingut sexual a diverses pàgines web i en xarxes socials.

Això li va suposar ser el focus de burles i insults continuats , fins i tot va arribar a perdre la feina. Es van fer samarretes i grups de Facebook, a més de memes amb una frase que suposadament la jove pronunciava al vídeo: "Estàs gravant un vídeo? Bravo".

Cantone es va veure sumida en una depressió que la va portar a voler canviar d'identitat i abandonar Nàpols. La setmana passada, la Justícia italiana va ordenar suprimir aquests vídeos i els comentaris dels usuaris, però va ser condemnada a pagar 20.000 euros de costes a diversos llocs web perquè en la decisió es considera que els enregistraments van ser consentides.

"Sobre la mort de Tiziana hem obert un sumari per inducció al suïcidi" , va dir als mitjans Francesco Greco, el fiscal en cap de la Fiscalia de Nàpols Nord.