Quantcast

Andorra valora positivament les 204 vendes en la 34a Setmana del llibre en català

La participació d'Andorra en la 34a Setmana del llibre en català ha estat valorada de forma positiva pel departament de Promoció Cultural i Política Lingüística, després d'haver venut un total de 204 llibres de 165 títols. La presència andorrana a la Setmana del llibre en català també ha estat molt rellevant per la bona acceptació de les activitats proposades per donar a conèixer tant la producció editorial d’Andorra i del Pirineu com dels escriptors del país i la relació comprovada que hi ha entre les presentacions de llibres i el nombre de vendes. En aquest sentit, és remarcable la bona crítica que ha tingut l’actuació teatral del grup Trobafolls.

La caseta d’Andorra compartida per l’àrea de Lectura Pública i Biblioteques d’Andorra, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu oferia 231 títols diferents dels editors següents: Editorial Andorra (39 títols), Govern d’Andorra (18 títols), Editorial Límits (11 titols), Col·lectiu Portella (10 títols), Consell General (10 títols), Societat Andorrana de Ciències (8 títols), Edicions del Diari d’Andorra (7 títols), Institut d’Estudis Andorrans (6 títols), Editorial Mesclant (5 títols), Anem Editors (5 títols), UDA (3 títols), Aloma (2 títols), Moles Disseny (1 títol), Altres (27 títols), Editorial Salòria (59 títols), Editorial Piolet (14 títols), Núria Quera (4 títols), i Editorial Entrecomes (2 títols).