Quantcast

Joan Carles Quer: "Les expectatives de trobar a Diana amb vida no són les millors"

Joan Carles Quer, el pare de la menor desapareguda el passat mes d'agost, Diana Quer, es va mostrar aquest dimecres pessimista davant els mitjans de comunicació i va admetre que " les expectatives de trobar a Diana amb vida no són les millors ".

Més de tres setmanes després després de la desaparició de la jove va assenyalar a les portes del jutjat d'instrucció número dos de Ribeira, a Galícia, que no és "cap ingenu".

Joan Carles Quer es trobava al jutjat amb motiu de la compareixença de la seva filla menor, Valeria, la custòdia va ser cautelarment retirada a la mare per aquest mateix jutjat.

Respecte de les informacions que ahir sortien a la llum sobre la denúncia que Diana Quer i la seva mare li van posar el passat mes de maig va dir no conèixer-la. Va afegir a més que no és la primera vegada que la seva exdona li denúncia: " Arran del divorci van caure 9 o 10 denúncies que s'han arxivat. Lean entre línies ".