Quantcast

L'Oficina de Turisme d'Andorra la Vella incrementa un 40% el nombre d'usuaris aquest estiu

Després de la remodelació i ampliació de l'Oficina de Turisme de la plaça de la Rotonda, que des de finals de l'any passat ha passat a ser l'única de la parròquia amb el tancament de la que gestionava Andorra Turisme al carrer Prat de la Creu, aquest dijous s'ha donat a conèixer el balanç de la temporada d'estiu. Les xifres d'afluència de l'oficina, ara gestionada conjuntament pel Comú i Andorra Turisme, mostren una pujada significativa del turisme entre els mesos de juny i agost en relacio' a la freqüentació de l'Oficina de la plaça de la Rotonda l’estiu del 2015. El juliol ha estat el mes on s’ha notat me's l’augment, si be' l’agost ha estat el mes amb me's visites, amb gairebe' 37.000.

El mes de juliol ha estat el que ha registrat un increment d’usuaris me's destacable en relacio' a l’any anterior. Aleshores l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella va atendre 19.257 turistes, enfront dels 28.053 del juliol d’enguany. Aixo' suposa un augment del 46%. Hi han contribui't les etapes andorranes del Tour de Franc'a i que l’oficina ha estat un dels principals punts de venda d’entrades per assistir a alguna de les funcions de Scalada Vision del Cirque du Soleil.

L’agost, pero', ha estat el mes estival amb me's frequ'entacio': 36.756 turistes, un 36% me's que el mateix mes del 2015, que va registrar 26.958 visitants.

L’increment al juny tambe' ha estat destacable. Van passar per l’Oficina de Turisme 13.313 persones, enfront de les 10.149 del juny anterior, el que suposa un 31% me's que l’any passat.