Quantcast

Els concursants de 'GH17' descobreixen que Miguel porta perruquí

Era un dels secrets més ben guardats de ' Gran Germà 17 ' (almenys per als concursants), però aquests no han trigat a descobrir-ho. Encara que ell no ho ha confirmat encara als seus companys, aquests pensen que el pèl de Miguel no és real .

I així és. Resulta que el Pontevedra, que considera (com assegura en el seu vídeo de presentació) que està "molt bo" , amaga una cosa que ni els seus propis amics saben. Fins que va entrar a la casa de Guadalix.

En el seu vídeo, el model va sorprendre a tots al llevar-se el perruquí amb el que camufla la seva absència de pèl. "Aquest sóc jo, el de veritat, el que ningú coneix" , assenyalava.

Bea es va sincerar al confessionari i va recordar que ella va poder veure el vídeo de presentació de Miguel, ja que es trobava al plató de Telecinco fins que es va saber que seria concursant d'aquesta edició. Aquesta informació l'ha compartit amb els seus companys, que també tenien dubtes amb la cabellera del jove.

Per la seva banda, Candeles no va tenir problemes i va preguntar al jove si aquest pèl era seu, al que el va contestar que si. Un altre d'ells, Pol , està convençut que Miguel "amaga moltes coses, és una incògnita".

Després d'això, Miguel es va confessar davant el Súper al·legant que "en cap moment estic ocultant cap informació que no sigui física, estic sent jo" .

Aquest dijous Miguel té pensat canviar-se el perruquí, però com totes les estances de la casa són d'ús comú, no troba el lloc ni el moment. Caldrà esperar a veure si finalment comparteix el seu secret amb els seus companys.