Quantcast

Sobreviu després de llançar-des d'una cataracta a més de 60 metres

Als seus 21 anys, Shiloh Shanan va arriscar la seva vida a l'llançar-se des de l'alt d'una cataracta a Hawaii , cosa que està prohibida i pel que probablement ho fes.

El jove, natural de Califòrnia, va publicar el vídeo en el seu compte de Youtube. El ell es pot veure com durant uns segons preveu la caiguda i busca la millor localització per fer el seu salt de més de 60 metres.

Un cop a l'aigua va haver de ser rescatat. El mateix Shiloh explica la seva experiència en la descripció del vídeo. I és que després de caure a l'aigua "vaig perdre la memòria al voltant de cinc minuts després de ser expulsat per l'aigua cap a fora. Si no m'haguessin tret de l'aigua dues persones podria fer mort".

Aquest és el moment en què el jove és rescatat per dos turistes.