Quantcast

El canvi radical de Dani Ballesteros, el nét de Concha a 'Aquí no hi ha qui visqui'

Dani Ballesteros és un jove actor conegut a la petita pantalla per interpretar a Dani Rubio, el nét de Concha (Emma Penella) a 'Aquí no hi ha qui visqui' .

en aquesta sèrie vam poder veure-ho en alguns episodis de forma esporàdica, ja fos al costat del seu pare, Armando (Joseba Apaolaza), amb la seva àvia o fent malifetes al costat de José Miguel (Eduardo García).

Dani va debutar amb quatre anys en diverses campanyes publicitàries de Betadine i Choped. Poc després, arribarien papers en ficcions com 'Metge de família', 'Periodistes', 'Hospital Central' o 'El comissari' , on va donar vida a Kevin, el fill de Pope (Marcial Álvarez).

També ha treballat en llargmetratges com 'L'hora dels valents' i 'El florido pensil' .

Segons revela en una entrevista a ecartelera.com, va anar deixant de banda el món de la interpretació "per por de no aconseguir res" . Temps després va decidir aparcar aquesta por i formar-se en l'escola d'interpretació de Cristina Rota.