Quantcast

Maria Rei (Antena 3) perd una lent en ple informatiu

Maria Rei , nova presentadora dels serveis informatius d'Antena 3, no va poder debutar en directe de pitjor forma dimarts passat. Segons ha confirmat la mateixa periodista al seu compte de Twitter, instants previs a l'entrada en plató una de les seves lents de contacte va caure a terra , sense marge de maniobra per poder utilitzar ulleres o cambiárselas.

La presentadora va entrar a l'informatiu i va intentar fer la seva feina amb la major professionalitat possible malgrat les dificultats que estava tenint per llegir el prompter al costat de Sandra Cop, companya de fatigues en la primera edició de notícies d'Antena 3.

Els tuiters es van adonar que alguna cosa estava passant. «@ A3Noticias q li passa a @maria_rey ?? No n'encerta, es queda enxampada, llegeix a batzegades, parla a dos per hora. No ens assabentem d res», explicava enfadada una de les espectadores que seguien l'informatiu.

La pròpia Maria Rei, conscient del que ha passat, no va dubtar a entrar a Twitter i confirmar el que tothom imaginava: alguna cosa havia passat. «Què vaig perdre una lentilla en directe. Ho sento! Un desastre, ho he passat fatal!», Confessava avergonyida. Un mal tràngol que, afortunadament, ja és història …