Quantcast

El truc perfecte per ensenyar al teu fill com lligar-se els cordons de les sabates

Lligar-se els cordons suposa una rutina difícil d'aprendre per a petits i fins i tot per als que no són tan petits. Segurament, a dia d'avui moltes persones es pregunten perquè se li deslliguen una vegada darrera l'altra.

Que si com ho diu el teu cosí, la teva àvia, la teva mare … D'una manera o altra, les xarxes socials han rescatat el vídeo de Kirsten Johnson, una nord-americana, que ha compartit a Facebook un vídeo en què ensenya a un dels seus fills a lligar-se els cordons.

Tal com pots veure en el vídeo, és molt fàcil. Kirsten fa un nus normal amb els cordons i un altre més fluix que deixa a sobre. A continuació, la mare passa els extrems pel centre del nus, col·locant-los en forma de llaç, dóna una estirada i ja estaran atacats.

Sí, el seu fill ho intenta més tard i … el ACONSEGUEIX !

a Facebook, molts pares han felicitat a aquesta dona per la seva tutorial, inclòs el d'una mare amb una filla amb síndrome de Down que havia intentat durant més d'un any aprendre a lligar-se els cordons amb el teu terapeuta.