Quantcast

La Cerdanya, 14 de setembre 2016: 60.000 EUROS EN EL MANTENIMENT DE LA XARXA DE CAMINS

Un cop finalitzada la temporada d’estiu, l’ajuntament de Puigcerdà invertirà 60.000 euros en el manteniment de la seva xarxa de camins i carreteres secundàries. Concretament es faran tres actuacions: al camí de Sant Marc, també es reforçarà el mur del camí vell de Llívia -que a l’agost va quedar malmès per les pluges- i es millorarà el tram que connecta Ventajola amb Talltorta.

Algunes d’aquestes actuacions començaran en els propers dies i haurien d’estar finalitzades abans de l’hivern, quan les baixes temperatures dificulten els treballs a la via pública.

A banda d’aquestes tres actuacions, el consistori té previst fer una vorera que connectarà la zona del polígon industrial de Sant Marc fins arribar al barri de Sant Julià, seguint la carretera de Vilallobent, i executarà la primera fase d’obres de millora al camí del mas Amoretes i el Mas de Bordes.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ