Quantcast

La Cerdanya, 14 de setembre 2016: ARRENCA LA LLIGA D'HOQUEI GEL

El Club Gel Puigcerdà es prepara aquests dies per començar amb bon peu la lliga Nacional d’hoquei gel 2016-2017, que arrencarà aquest dissabte. Novament, els ceretans s’enfrontaran amb el Txuri Urdin -l’actual campió-, el Barça, el Majadahonda, el Milenio de Logroño i el Boadilla, aquest darrer jugarà contra el Puigcerdà, fora de casa, en aquesta primera jornada.

La lliga constarà de 14 jornades de 3 partits en una primera fase i després es disputaran els play-off durant sis jornades més, d’on sortiran els dos millors conjunts que s’enfrontaran a cinc partits per decidir qui s’emporta el títol de campió. El Club Gel Puigcerdà compta aquesta temporada amb sis equips en competició: Sub10, Sub12, Sub14, Sub16, Sub20 i Sènior.

Després dels mals resultats de la temporada passada, els grocs i negres afronten la nova temporada amb optimisme i amb una junta renovada, encapçalada per Tomàs Torrent, advocat i president de l’Institut d’Estudis Ceretans.