Quantcast

El club de lectura musical es presenta el 20 de setembre a la Biblioteca Pública

La iniciativa de la Biblioteca Pública del Govern i el Comú d'Andorra la Vella de crear un club de lectura musical es posarà en marxa el proper 20 de setembre, amb una presentació. Hi haurà un cicle de xerrades, de caràcter mensual, per comentar obres relacionades amb la música, que començarà el 18 d’octubre comentant ‘La primera pràctica’, d’Albert Villaró. El 15 de novembre, el club de lectura musical debatrà al voltant de l’obra ‘Una música constant’, de Vikram Seth, i el 13 de desembre serà el torn de ‘El malogrado’, de Thomas Bernhard.

Els clubs de lectura són grups de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d'obres diverses. Així, aquest club de lectura musical té per objectiu fomentar l'hàbit de la lectura i el diàleg, oferir noves possibilitats per al temps lliure, promoure l'ús de la biblioteca i donar a conèixer l’Institut de Música com a equipaments culturals. A més pretén crear un punt de trobada per a persones interessades en la lectura i en la música, donar a conèixer entorns socials i culturals diferents dels que es coneixen, proposar una guia bàsica de lectures i promoure l’audició de música i, finalment, donar a conèixer diferents instruments musicals, estils, gèneres i intèrprets.