Quantcast

Interroguen a la filla de Guti i Arancha de Benito pel cas Diana Quer

Zaira , la filla gran de Arancha de Benito i José María Gutierrez 'Guti' , ha estat interrogada en les últimes hores per la policia amb motiu de la desaparició de Diana Quer.

l'adolescent de 16 anys pertany al mateix grup d'amics que la jove desapareguda el passat 22 d'agost a Pobra do Caramiñal (la Corunya), per la qual cosa tots els afins a Diana han prestat declaració.

Ha estat la pròpia Arancha de Benito l'encarregada de explicar-ho als mitjans de comunicació durant una desfilada de Highy Preppy a Madrid.

"A Zaira l'han cridat a declarar perquè és amiga de Diana ia tots els han interrogat" , explica Arancha, que a més ha revelat que les noies són amigues des de fa anys: "la meva filla va estudiar amb elles en el col·legi fins que elles es van canviar a l'institut i mantenien una molt bona relació, amb les dues, sobretot amb Diana".

l'exdona de Guti confessa que la seva filla no és conscient de la importància que té l'assumpte: "Zaira té 16 anys i és molt inconscient , no creu que li hagi passat res a Diana, gràcies a Déu no? ".

Per contra, ella viu la desaparició de la jove des d'una altra perspectiva. "Estic en contacte amb els pares i els envio missatges per saber com són i donar-los ànims. Estan destrossats. Cada matí poso les notícies per saber com va el cas i fins avui jo també tenia molta molta esperança, però desgraciadament la cosa pinta lleig ", comenta.