Quantcast

La Guàrdia Civil interroga la mare de Diana Quer durant sis hores

Un grup d'agents de la UCO (Unitat Central Operativa) de la Guàrdia Civil s'han desplaçat des de Galícia fins a Madrid per interrogar durant sis hores a Diana López-Pinel , mare de la desapareguda Diana Quer , on van estar revisant imatges d'un concert, segons apunta 'Espejo Público', al qual la jove va acudir dies abans de desaparèixer per saber qui el van acompanyar aquest dia.

Un tràmit rutinari que va tenir lloc al xalet de la urbanització Muntanya Alina de Pozuelo d'Alarcón , lloc en el qual la mare porta residint des de fa més d'una setmana després que la justícia decidís treure-li la custòdia de la seva filla petita, Valeria.

Les investigacions continuen i ara la Guàrdia Civil ha iniciat la visualització de les càmeres de seguretat de la zona de l'AC-550 , carretera que connecta el cèntric jardí Valle-Inclán amb aquesta via.

En total, més de 15.000 vehicles van passar per aquí entre el 19 i el 25 d'agost. Ara, els agents hauran de verificar quins cotxes van passar pels llocs en què el telèfon de Diana van registrar moviment gràcies als repetidors.