Quantcast

Frank Cuesta, atacat per una pitó mentre la rescatava

"rescates un pitó i en agraïment et fot una bocao" . Amb aquestes paraules i una foto de la seva cama plena de sang, Frank Cuesta ha anunciat a tots els seus seguidors a Twitter l'atac del rèptil en una casa de Bangkok amenaçada per les inundacions.

A l' sembla, segons apunta '20minutos', l'aventurer i presentador va rebre l'atac d ' "una pitó reticular d'uns quatre metres ", una reacció instintiva d'aquest tipus d'animals quan se senten amenaçades.

Aquesta mossegada ha provocat que Frank Cuesta necessités fins a sis punts de sutura , els quals es va donar ell mateix. "És el dia a dia a Tailàndia", confirmava el presentador de 'Wild Frank'.

No és la primera vegada que el herpetólogo pateix aparatosos incidents amb els animals. L'any passat, Frank Cuesta va haver de suspendre la gravació del programa després que una verinosa serp li escopís als ulls ia la boca.

Tot això, això sí, no li impedeix que segueixi lluitant dia i nit per la llibertat de la seva dona, Yuyee, empresonada per possessió de 0,005 grams de cocaïna a Tailàndia.