Quantcast

Li cobren 10 euros a un nadó de dos mesos per anar a un partit de Segona B

Un nadó de dos mesos va haver de passar per taquilla el cap de setmana per presenciar el partit de Segona Divisió B que enfrontava el Jaén i el Còrdova B. < / p>

Segons han denunciat els seus pares, José Camacho i Irene Bé, aficionats de l'equip de Jaén, els responsables de seguretat de l'estadi van obligar a que el petit pagués una entrada del mateix preu que la resta d'espectadors adults: 10 euros.

la situació va indignar molt a tots dos, que a més van denunciar que els pretenien impedir l'entrada al recinte esportiu amb el carret del seu fill < / strong> tot i que l'estadi estava totalment buit.

Des de l'Còrdova, el seu president, Carlos González, ha apuntat que els preus de l'equip filial són els mateixos que els del primer equip i que TOT aficionat de l'equip visitant ha de pagar per veure un partit.

"Ni tan sols els directius poden accedir sense entrada o acreditació. Segons la Llei de l'Esport, tampoc es pot entrar amb cotxets de bebè. Sento el que ha passat però el cobrament de la localitat del nadó però no va ser un caprici. Complim amb la llei ", argumentava el màxim mandatari del conjunt cordovès.