Quantcast

Alt Urgell, 13 de setembre 2016: APROVACIÓ DELS COMPTES GENERALS DE L'AJUNTAMENT DE LA SEU D'URGELL

Dilluns al vespre es va celebrar la sessió de ple ordinari de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.
En la sessió de Ple es va aprovar l’estat dels comptes de l’ajuntament pertanyents al 2015

Per la seva part, el representant de la CUP va deixar clares les discrepàncies del seu grup pel que fa a la utilització dels diners dels excedents de pressupostos per efectuar obra pública.

D’altra banda, la sessió plenària ha aprovat amb el vot a favor de tots els partits la modificació de l’ordenança que regula els guals i les reserves d’estacionament. Aquesta nova normativa fa constar que els propietaris dels guals han de fer-se càrrec del manteniment del tram de vorera corresponent. El nou text també regularitza les zones d’aparcament dels hotels i els guals temporals. El document serà exposat públicament.
I, una modificació de l’ordenança reguladora de sorolls i vibracions, aprovada aquest dilluns en el ple ordinari de l'ajuntament, amb els vots a favor de tots els grups municipals, farà que a partir d'ara, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell pugui vigilar de forma telemàtica els controls de limitació de so de bars, bars musicals i pubs, que seran obligatoris.

Parlen al vídeo: JESUS FIERRO, TINENT D’ALCALDE D’URBANISME I VIA PÚBLICA – PAU LOZANO, REGIDOR DE LA CUP