Quantcast

La Cerdanya, 13 de setembre 2016: LES OFICINES DE TURISME REBEN MÉS DE 43.000 VISITANTS

Les oficines de turisme de Cerdanya han rebut aquest estiu més de 43.000 visitants, un 8% més que l’estiu de l’any passat. Des del patronat creuen que aquest augment es deu, principalment, a la gran oferta lúdica de la vall i al bon temps que s’ha allargat fins a principis de setembre.

La majoria de visitants decideixen passar uns dies a la comarca atrets per les activitats a l’aire lliure, com ara el senderisme o les excursions en bicicleta. Les activitats per fer en família i les festes dels diferents municipis són també algunes de les peticions més habituals a les oficines de turisme.

Tot i que molts turistes provenen de Barcelona i de la seva àrea metropolitana, també s’han registrat visitants d’altres llocs.

Pel que fa als allotjaments, segons dades de l'Associació d'Hotels i Càmpings de la Cerdanya, situen l'ocupació en un 82%, comptant amb les reserves de darrera hora a finals d'estiu. Des de l'Associació de Bars i Restaurants i l'Associació de Cuina Pirinenca de Cerdanya, els resultats
es mantenen igual que l'any passat.

Parlen al vídeo: MONTSE CORONAS, DIRECTORA TURISME CERDANYA