Quantcast

La Cerdanya, 13 de setembre 2016: EL COMERÇ FA UN BON BALANÇ DE L'ESTIU

A pocs dies de finalitzar la temporada d’estiu, els comerciants de Puigcerdà fan balanç del nivell de vendes que han registrat durant el període estival, una de les èpoques amb més afluència de visitants. Tal com ja va passar el darrer estiu, el juliol ha estat un mes força bo i l’agost ha tornat a concentrat la major part de la facturació, fins i tot amb xifres lleugerament més positives que el 2015. Tant des de la regidoria de comerç com des de l’Associació de Comerciants de la vila es mostren satisfets de la campanya d’estiu.

Des de l’entitat han detectat que alguns estiuejants que s’han jubilat planegen passar llargues temporades a la comarca també en altres èpoques de l’any, fet que l’associació veu amb molt bons ulls.

Al llarg del juliol i l’agost s’han organitzat diverses iniciatives per incentivar el comerç, com ara la Botiga al carrer. Els comerciants es reuniran en en les properes setmanes per començar a preparar les accions que portaran a terme durant la campanya d’hivern per tal de seguir impulsant el petit comerç.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA COMERÇ PUIGCERDÀ – MARIA MARTÍNEZ, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ COMERÇ PUIGCERDÀ