Quantcast

Costa Rica i Xile s'interessen per l'Escola Andorrana i les reformes del PERMSEA

La ministra d'Educació de Costa Rica, Sonia Marta Mora Escalante, i la viceministra d'Educació de Xile, María Isabel Díaz, han visitat aquest dimarts al matí, acompanyades pel ministre d'Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, dos centres escolars andorrans a Ordino i Encamp. Jover ha posat èmfasi durant la visita en el caràcter plurilingüe de l'Escola Andorrana així com en l'aprenentatge per projectes transversals associats a la reforma del PERMSEA.

Tant la ministra de Costa Rica i com la viceministra de Xile han vist amb molt interès el funcionament del sistema educatiu andorrà, i han manifestat la possibilitat de poder fer col·laboracions entre els seus respectius sistemes i l'Escola Andorrana. Les visites d'aquest dimarts s'han realitzat en el marc de la XXV Conferència Iberoamericana de ministres d'Educació que es va celebrar a Andorra dilluns.