Quantcast

Luis Enrique: "No m'agrada fallarr, però sol passar"

Rival conegut. "Ajuda haver jugat contra el Celtic en pretemporada. És un rival que presenta complicacions i que va superar la prèvia de la Champions".

Ter Stegen. "Avui ha fet l'entrenament complet i demà veurem si està per estar a la llista. si ha entrenat, és un bon senyal".
Importància del partit. "Tenint en compte que és una competició curta, va ser bàsic començar bé i també bàsic per a la nostra moral després d'una derrota lliguera inesperada. Hem de fer les coses bé sobre el camp per no entrar en una necessitat indesitjada".

xerrada després de la derrota. "després de cada partit fem una xerrada. la fan tots els entrenadors. Són coses internes, però no vaig donar una xerrada diferent a les 60 o 70 que he donat . Quan es guanya o es perd hi ha coses a millorar, sempre ".

objectiu. " l'objectiu és guanyar el proper partit. Fer els comptes a mig o llarg termini no serveix . Evidentment, és millor classificar primer. Haurem de pressionar bé, ser efectius, ser contundents en defensa, superar la seva pressió alta … ".

Polèmica Cristiano i Xavi. "no sé per què em feu estar preguntes. no m'interessen gens ni mica".

Possibilitat de fallar. "M'agradaria no fallar mai, però no sol passar. Aquest equip té una història recent apassionant i dos anys fora de tot dubte. Això no vol dir que no puguem fallar. Hem de identificar els problemes i assumir que el futbol és complex i que pot passar qualsevol cosa ".

Reacció de la plantilla a la derrota. " Van reaccionar bé, però això no treu que es quedessin fastiguejats. Més enllà d'això, tenim el cicle més curt que es pot tenir i tenim moltes ganes de competir amb un Camp Nou animat de cara a una competició que ens apassiona ".

Cillessen. "el veig molt bé, per això el vam fitxar. Té nivell suficient per jugar al Barcelona. No va tenir sort contra l'Alabès, estava més que sentenciat. El vaig veure tranquil, en la línia per al que busquem. Ser porter del Barça és complicat, saps que et tiraran només quatre vegades ".

Adaptació. " Als jugadors nous els queda un món per saber el que volem. Jugar aquí és diferent de jugar en la majoria d'equips. Hem de ajudar-los al màxim perquè aquest periple sigui el menys traumàtic possible ".

Messi. " M'agradaria que jugués tots els minuts possibles, però manen ell i les seves sensacions. La seva situació no canvia després de dos dies. El seu estat marcarà quants minuts pot participar ".

Mascherano i Busquets. " Mascherano, per activa i per passiva, és una meravella per a un entrenador. Sabent que la seva posició és de pivot, que jugui de central ens ajuda molt. Busquets és un dels que menys va a descansar perquè és molt específic, però Roberto, Mascherano, Rakitic i André Gomes ho poden cobrir ".

Celtic. " Hi havia equips més assequibles que el Celtic al quart bombo, però competirem. Ens agrada jugar contra un històric, en un dels millors camps que hi ha a Europa i davant d'una afició exemplar. Esportivament, em preocupen Dembélé, Forrest i Roberts ".

Títols. " Totes les competicions són importants, però la Lliga implica la supremacia en el teu propi país. A Espanya, contra el Madrid i l'Atlètic, guanyar-la té la seva complicació. Però la Champions és evident que ens il·lusiona ".

Resposta de Cristiano a Xavi. " No em donaran la Pilota d'Or ni jugant el parxís ".